17 Ekim 2013 Perşembe

# Bebekler için tablet ve telefon oyunları # iphone oyunları

Dr. Panda oyunları

Helo tablet ve telefondan oyun oynamayı seviyor. Genelde ücretsiz oyunları indiriyoruz, hoşumuza gittiyse satın almayı düşünüyoruz ancak henüz satın almadık. Zaten ilgisi çok uzun süre devam etmiyor ve ayrıca kilitli bölgelere girdiğinde nasıl çıkılacağını keşfediyor :) 

Dediğim gibi çok oyun denedik, kimini sildik, kimini oynamaya devam ediyor ve vazgeçemiyor. Hepsini yazmam zor ama bu oyun serisini yazmadan geçemeyeceğim. 

Dr. Panda ile tanışmamız ben pandalı bir oyun ararken oldu. İlk oyun Dr. Panda's Restaurant idi. Oyun o kadar güzel ki ben bile çokça oynadım. Restorana gelen misafirlere talep ettikleri yiyecekleri hazırlıyorsunuz. Çorba yaparken soğan doğrayıp kavuruyor, omlet yaparken yumurtaları çırpıyor, milkshake yaparken blenderı çalıştırıyor, hatta bulaşıkları yıkıyoruz. Bunlar bedava sürümündeki haklar. Satın alındığında yemek listesi çeşitleniyor. Aşağıya eklediğim görseller, oyunlardan bazı karelere ait.




İkincisi ve Helo'nun en sevdiği Dr. Panda's veggie garden. Bu oyunda (yine free versiyonda) elma, portakal, mısır,çilek, böğürtlen yetiştirip müşterilere teslim ediliyor. Toprak kazma, tohum atma, sulama, böcekleri ayıklama, kargaları ve örümcekleri kovma işleri var. Bitkilerin nasıl yetiştiğini öğrenmeleri için harika. Helo en çok karga ve örümcekler kısmını seviyor.




Bir diğeri bu sabah yüklediğim Dr. Panda's hospital. Bu oyunda da gelen hastalara tedavi yapılıyor. Free versiyonda  popoya iğne yapıp bant yapıştırma, kulağa fenerle bakıp mikropları arama, diş bakımı amacıyla dişlerdeki mikropları kürdanla patlatıp diş fırçalama oyunları var.



Bunlardan başka aynı serinin daha bir çok oyunu var. Kimisi burada yazdıklarım gibi dokun ve sürükle değil sadece dokunma işlevine sahip. Mesela hayvanlara dokununca hareket etmesi gibi. Benim yazdıklarım daha fazla katılımlı olanlar. Bütün oyunlar app storeda veya google play de Dr. Panda diye aratarak bulabilirsiniz. Tam emin değilim ama her iki yerde sunulan free oyunlar farklı. Hastane app store da free iken (farm ve restaurant ücretli) google play da bunlar free idi.


1 yorum:

  1. Hihihi cidden cok guzel gorunuyor. Bızde bir araştıralım bakalııım :)

    YanıtlaSil